Kielikurssit kesällä 2018

Lähde Pietariin venäjän kielen kurssille! Kaupunki on täynnä värikkäitä toreja ja viehättäviä kahviloita sekä kauniita puistoja puhumattakaan lukemattomista museoista, jotka tarjoavat upeita ajanviettomahdollisuuksia. 

 

 

 

 

 

 

 

VenäjänMatkojen kautta on mahdollista osallistua Pietarin yliopiston järjestämille kaksiviikkoisille kielikursseille kesä- ja heinäkuussa. Kurssit on tarkoitettu venäjän alkeet hallitseville. Lisämotivaatiota kielen oppimisille voi ammentaa ruokalistoista ja tapahtumakalentereista. Valikoimaa on tarjolla niin klassisen taiteen kuin undergroundinkin ystäville. 

 

KURSSIAJAT  
3. - 16.6.2018
1. - 14.7 2018

HUOM! Kurssin opetuspäiviä ovat ma-pe. Ensimmäinen ja viimeinen mainittu päivämäärä ovat matkapäiviä Suomesta Pietariin.
 

TASORYHMÄT
Opiskelijat jaetaan tasonmukaisiin pienryhmiin etukäteen internetissä tehtävän kielitestin perusteella. Kaikissa tasoryhmissä opetus tapahtuu venäjän kielellä. Huom! Kurssit toteutetaan, jos niille on tarpeeksi osallistujia. Tarvittaessa tasoryhmiä yhdistetään.

 

 

1. tasoryhmä: osaa aakkoset, muutamia sanoja ja sanontoja

2. tasoryhmä: osaa kieliopin perusasiat. Kielitaito riittää tutuissa suullisissa ja kirjallisissa tilanteissa selviämiseen.

3. tasoryhmä: selviytyy tavallisissa suullisissa ja kirjallisissa kielenkäyttötilanteissa kohtalaisen hyvin sekä työssä että vapaa-ajalla.

Voit valita seuraavista vaihtoehdoista:

  • - Kielikurssimatka perhemajoituksella
  • - Kielikurssimatka ilman perhemajoitusta
  • - Kielikurssi ilman matkoja ja majoitusta
  • VenäjänMatkat hoitaa kaikki järjestelyt puolestasi.

YKSITYISTUNNIT
Pietarin yliopistossa on myös mahdollista opiskella venäjän kieltä yksityisesti syyskuusta toukokuuhun. Yksityisopetuksen hinta: 30 €/tunti (45 min), vähimmäismäärä 6 tuntia viikossa. Kielikurssien yhteydessä yksityisopetuksen vähimmäistuntimäärä on 2 tuntia viikossa. 

Huomaathan myös usein kysytyt kysymykset harmaassa valikossa!
LiiteKoko
Vuosi 2018.pdf238.14 Kt