Kielikurssit kesällä 2017


Kielikurssiesite on ladattavissa sivun alalaidasta pdf-muotoisena.
Pietari tarjoaa mahtavat puitteet venäjän kielen opiskeluun. Historiallinen miljöö, loistavat kulttuuriaarteet ja kaupunkielämän syke antavat lisävirikettä opiskeluun. Tarjoamme Pietarin yliopiston kielikursseja. Kurssit on tarkoitettu niille, jotka hallitsevat vähintään venäjän kielen alkeet.

Voit valita seuraavista vaihtoehdoista:

  • - Kielikurssimatka sekä perhemajoitus
  • - Kielikurssimatka ilman perhemajoitusta
  • - Kielikurssi ilman matkoja ja majoitusta

Valitse mieleisesi oppimistapa, VenäjänMatkat hoitaa järjestelyt!
 

KURSSIAJAT
4.-17.6.

2.-15.7.

HUOM! Kurssin opetuspäiviä ovat ma-pe. Ensimmäinen ja viimeinen mainittu päivämäärä ovat matkapäiviä Suomesta Pietariin.

TASORYHMÄT
Opiskelijat jaetaan tasonmukaisiin pienryhmiin etukäteen internetissä tehtävän kielitestin perusteella. Kaikissa tasoryhmissä opetus tapahtuu venäjän kielellä. Huom! Kurssit toteutetaan, jos niille on tarpeeksi osallistujia. Tarvittaessa tasoryhmiä yhdistetään.

  •  

 

 

  • 1. tasoryhmä: osaa aakkoset, muutamia sanoja ja sanontoja
  • 2. tasoryhmä: osaa kieliopin perusasiat. Kielitaito riittää tutuissa suullisissa ja kirjallisissa tilanteissa selviämiseen.
  • 3. tasoryhmä: selviytyy tavallisissa suullisissa ja kirjallisissa kielenkäyttötilanteissa kohtalaisen hyvin sekä työssä että vapaa-ajalla.
     

YKSITYISTUNNIT
Pietarin yliopistossa on myös mahdollista opiskella venäjän kieltä yksityisesti syyskuusta toukokuuhun. Yksityisopetuksen hinta: 30 €/tunti (45 min), vähimmäismäärä 6 tuntia viikossa.
Kielikurssien yhteydessä yksityisopetuksen vähimmäistuntimäärä on 2 tuntia viikossa.

Huomaathan myös usein kysytyt kysymykset harmaassa valikossa!
LiiteKoko
Kielikurssi A5 netti.pdf515.5 Kt