Keväinen Georgia

Lähde kansamme vieraanvaraiseen ja ystävälliseen Georgiaan. Tutustumme georgialaisten viinien kiehtovaan maailmaan. Vietämme myös tunnelmallisia iltoja tuhatvuotisen kulttuurin merkeissä. 
 

Aika 8.-13.5.2018
Kesto 6pv/5 yötä, ti-su
Matkustustapa lento
Hinta 1 240 €/hlö

Yhden hengen huoneen lisämaksu 200e

NOPEAN VARAAJAN ETU -100e 

voimassa 31.12.17 asti - ei voi yhdistää jäsenetuun. Suomi-Venäjä-Seuran jäsenalennus 50 €/hlö

 

Tällä matkalla ei tarvita viisumia! 

 

 

Lisätiedot: lansi-suomi@venajaseura.com, puh. 010 396 2800
 

Matkaohjelma: 
 
Tiistai 8.5.

 Lähtö Helsingistä Kiovan kautta Tbilisiin

Keskiviikko 9.5.
 
Torstai 10.5.

Perjantai 11.5.
 
 
Lauantai 12.5.
Sunnuntai 13.5.
 

Pyydämme huomioimaan, että Georgiassa tiet saattavat osin olla huonokuntoisia. Matkalla kävellään jonkin verran, joten osallistujan fyysisen kunnon tulee olla sellainen, että hän selviytyy matkalla itsenäisesti ilman apuvälineitä. Hyvät, tukevat kengät ovat tarpeen. 

 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
Maksu- ja peruutusehdot: 

VenäjänMatkat soveltaa Yleisistä valmismatkaehdoista poikkeavia peruutusehtoja, kun matkustaja peruu matkansa ilman erityistä syytä (Yleiset valmismatkaehdot).

• Matkavaraus on sitova, kun ennakkomaksu on suoritettu
• Ennen 14.1.2018  tehdyistä peruutuksista veloitamme toimistokulut 50 euroa
• Matkan voi perua kuluitta viimeistään 15.1.2018
16.1.-15.2.2018 ehdyistä peruutuksista veloitetaan 30 % matkan kokonaishinnasta
16.2.-15.3.2018 tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % matkan kokonaishinnasta
• Myöhemmin kuin 16.3.2018 tehdyistä peruutuksista peritään 100 % matkan kokonaishinnasta.

Kun matkustaja peruu matkan ylivoimaisen esteen vuoksi (Yleiset valmismatkaehdot 5.1.), soveltaa VenäjänMatkat valmismatkalain kohdan 1.3. mukaista oikeutta periä kohtuullinen korvaus peruutuksesta aiheutuvista toimenpiteistä, joista matkanjärjestäjällä ei ole hinnanpalautusoikeutta (esim. kuljetukset, majoituspalvelut ja muut matkajärjestelyt).

Tarkistakaa matkavakuutuksenne kattavuus. Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen, joka sisältää myös peruutusturvan. 

Muilta osin noudatamme Yleisiä valmismatkaehtoja. Matkanjärjestäjä on asettanut valmismatkaliikevakuuden 3789/00/Mj Mv, joka on voimassa kaikilla järjestämillämme matkoilla.

Suomalaisen kuluttajan, jolla on riitatilanne suomalaisen verkkokaupan kanssa, tulee ensisijaisesti ottaa ensin yhteyttä kuluttajaneuvontaan asian selvittämiseksi.

Jos valmismatkasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Riidanratkaisufoorumin on sen sijaan tarkoitus toimia asiointipisteenä, jonka kautta esimerkiksi suomalainen kuluttaja voi tehdä valituksen toisessa jäsenvaltiossa toimivan yrityksen verkkosivun kautta tapahtuvaa ostoa koskevassa asiassa. Riidanratkaisufoorumi löytyy osoitteesta (http://ec.europa.eu/odr

Georgian matkaa varten tarvitaan voimassa oleva passi.

Matka toteutetaan, mikäli sille ilmoittautuu riittävästi osallistujia. Pidätämme oikeuden pieniin ohjelma- ja hintamuutoksiin.

Vastuullinen matkanjärjestäjä
Suomi-Venäjä-Seuran matkatoimisto VenäjänMatkat
Haapaniemenkatu 7-9 B, PL 194, 00531 Helsinki
Puhelin (09) 693 8613
venajanmatkat@venajaseura.com
www.venajanmatkat.com


Venäjälle matkustamiseen tarvitaan viisumi, paitsi määrätyillä laivamatkoilla. Toimitamme turisti- ja vuosiviisumit luotettavasti ja vuosikymmenten ammattitaidolla.

Täältä löydät ohjeita viisuminhankintaan, mutta myös kaikki aluetoimistomme vastaavat mielellään kysymyksiinne.

Palvelujemme käyttäminen ei edellytä Suomi-Venäjä-Seuran jäsenyyttä, vaan ne on tarkoitettu kaikille yhteistyöstä kiinnostuneille. Suomi-Venäjä-Seuran jäsenenä saat matkoistamme alennusta.