Kyläelämää Permin Komissa - Bolshaja Kotsha

Extreme! Tällä reissulla ei lorvita: Elät arkea Ural-vuoriston laidalla, keskellä Venäjän maaseutua ja teet yhdessä kyläläisten kanssa monenlaisia askareita. Matka antaa tuntumaa touhukkaaseen maaseudun arkeen sekä tietysti elämyksiä kaikille aisteille: vihertäviä maisemia ja sadonkorjuun rikkaita makuja ja tuoksuja.
 

Varoitus! Kylissä elintaso on vaatimaton ja henkilökohtainen reviiri rajallinen. Töiden suorittaminen edellyttää hyvää perusterveyttä ja työmoraalia.
Venäjän kielen taidosta on apua, mutta reippaalla elämänotteellakin pärjää. Jos nämä ehdot täyttyvät ja etsit jotain erilaista, tämä matka on juuri sinulle.

 

 

 

 

 

 

 

 •  
 •  
 •  
 • Aika 29.7-7.8.2017
  Kesto 10 pv/9 yötä,
  joista 1 yö junassa, 1 hotellissa,
  7 perhemajoituksessa, (la-ma)
  Matkustustapa juna, lento
  Hinta 1 090 €/hlö
  Suomi-Venäjä-Seuran jäsenalennus 50 €/hlö
  (Pahoittelemme Kontakt-jäsenlehdessä 1/17 ilmoitettua virheellistä hintaa.)

  Matka on yhdistettävissä Udmurtian Sharkan-matkan kanssa, hinta 1 780 €!

  Hintaan sisältyy
  junamatkat Helsinki-Moskova (4 hlön makuuhytti)-Pietari-Helsinki
  lennot Moskova-Perm ja Perm-Pietari *
  1 yö majoitus hotellissa
  7 yötä ”maalaistäysihoidossa” 2-4 hengen huoneissa perheissä
  matkaohjelma perillä kohteessa
  suomea puhuvan apurengin palvelut

 • *Koska Venäjän juna- ja lentoliikenteen aikataulut varmistuvat vasta loppukeväällä 2017, ovat pienet muutokset matkareittiin ja aikatauluun mahdollisia.

   

 • Hintaan ei sisälly
  viisumi 85 €
  matkavakuutus (pakollinen viisumia hankittaessa)

 •  
 • Lisätiedot
 • lansi-suomi@venajaseura.com, puh. 010 396 2800
 • Varaukset nettilomakkeella tältä sivulta.
Matkaohjelma: 
Lauantai 29.7.

Klo 18.22 lähtö Helsingistä Tolstoi-junalla Moskovaan (4hh hytit).

 

Sunnuntai 30.7.

Saapuminen Moskovaan klo 9.19. Kuljetus lentokentälle ja lento Permiin. Saapuminen illalla Permiin, jossa illallinen ja majoittuminen hotelliin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Maanantai 31.7.

Aamiaisen jälkeen kiertoajelu, jonka aikana tutustutaan miljoonakaupunki Permiin. Kaupunki on Uralin länsireunan tärkeä teollisuus- ja kulttuurikeskus, jota halkoo Volgan sivujoki Kama. Lounaan jälkeen lähdetään bussilla kohti pohjoista Permin läänin Komi-Permjakian piiriä. Puolimatkassa pysähdytään Kudymkarin kaupunkiin, joka on suomensukuisten komi-permjakkien ”pääkaupunki”.
Illaksi jatketaan bussilla vielä syvemmälle metsäiselle maaseudulle, Bolshaja Kotshan kylään. Perillä majoittuminen perheisiin ja kyläelämän käynnistelyä kylään tutustumalla.

 

Tiistai 1.8. - sunnuntai 6.8.

Matkapäivät 4-9 vietetään täysipainoista maalaiselämää: tutustutaan kylän ja lähiympäristön asukkaisiin ja eläimiin. Bolshaja Kotsha sijaitsee metsien ja peltojen syleilyssä, joten alueen elinkeinot liittyvät sekä maatalous- että metsätöihin. Lisäksi osallistutaan lähistöllä sijaitsevan, 600-luvulla asutetun Kuregkarin linnavuoren siivoustalkoisiin ja luontopolun rakentamiseen.
Kyläviikon aikana tutuiksi tulevat myös komi-permjakkien laulut, tanssit, ruuat ja perinteet. Viikon aikana vietetään ”Turun vezhan lun” -yrttijuhlaa sekä vieraillaan pyhällä Häräntappo-uhripaikalla.

 

 
Maanantai 7.8.

Kyläelämän hyvästely aamuvarhain ja bussimatka Permiin, josta lento Pietariin. Illalla Allegro-junalla Helsinkiin.


Venäjälle matkustamiseen tarvitaan viisumi, paitsi määrätyillä laivamatkoilla. Toimitamme turisti- ja vuosiviisumit luotettavasti ja vuosikymmenten ammattitaidolla.

Täältä löydät ohjeita viisuminhankintaan, mutta myös kaikki aluetoimistomme vastaavat mielellään kysymyksiinne.

Palvelujemme käyttäminen ei edellytä Suomi-Venäjä-Seuran jäsenyyttä, vaan ne on tarkoitettu kaikille yhteistyöstä kiinnostuneille. Suomi-Venäjä-Seuran jäsenenä saat matkoistamme alennusta.