Maalaiselämää Udmurtiassa

 

Extreme! Tällä reissulla ei lorvita: Elät arkea Ural-vuoriston laidalla, keskellä Venäjän maaseutua ja teet yhdessä kyläläisten kanssa monenlaisia askareita. Matka antaa tuntumaa touhukkaaseen maaseudun arkeen sekä tietysti elämyksiä kaikille aisteille: vihertäviä maisemia ja sadonkorjuun rikkaita makuja ja tuoksuja.

VaroitusKylissä elintaso on vaatimaton ja henkilökohtainen reviiri rajallinen. Töiden suorittaminen edellyttää hyvää perusterveyttä ja työmoraalia. 
Venäjän kielen taidosta on apua, mutta reippaalla elämänotteellakin pärjää. Jos nämä ehdot täyttyvät ja etsit jotain erilaista, tämä matka on juuri sinulle.

 

 • Aika 21.-29.7.2018
 • Kesto 9 pv/8 yötä, joista 1 yö junassa (4hh hytti), 1 hotellissa, 6 perhemajoituksessa
  Matkustustapa juna, lento
  Hinta 990 €/hlö
  Suomi-Venäjä-Seuran jäsenalennus 25 €/hlö
   

 • Hintaan sisältyy                  
  junamatkat 2lk. Helsinki-Pietari-Izhevsk/  Pietari (tai Moskova)-Helsinki

 • Lento Izhevsk-Pietari (aikataulujen varmistuessa vaihtoehtoisesti Izhevsk-Moskova)

 • yksi hotelliyöpyminen

 • kuusi (6) yötä täysylläpidolla  2-4- hengen huoneissa maalaisperheessä;

 •  matkaohjelman mukaiset retket 

 • suomenkielisen "renkipäällikön" palvelut koko matkan ajan

 •  

 • *Koska Venäjän juna- ja lentoliikenteen aikataulut varmistuvat vasta loppukeväällä 2018, ovat pienet muutokset matkareittiin ja aikatauluun mahdollisia.

 • HUOM! Jokaisen matkalle lähtijän tulee hankkia viisumi ja varmistaa matkavakuutuksen kattavuus. Viisumia ei saa ilman matkavakuutusta. 
 • Viisumi 86 € ei sisälly hintaan.
 •  
 • Lisätiedot
 • lansi-suomi@venajaseura.com, puh. 010 396 2800

 

Matkaohjelma: 
Lauantai 21.7.

Lähtö aamutuimaan (n. 06.20) Helsingistä (tarvittaessa Lahti, Kouvola, Vainikkala) Allegro-junalla Pietariin. Nousu iltapäivällä Izhevskiin menevään junaan. Ilta ja yö junassa.

Sunnuntai 22.7.

Vietämme päivän junassa halki Keski-Venäjän nauttien upeista maisemista sekä tunnelmallisesta junamatkasta. Illalla saapuminen Izhevskiin, jossa majoittumme hotelliin ja illastamme yhdessä.

 

Maanantai 23.7.

Tutustuminen aamupäivällä Udmurtian pääkaupungin Izhevskin mielenkiintoiseen teollisuushistoriaan ja kulttuuriin. Kierroksen jälkeen lähtö maaseudulle perinteiseen udmurttilaiseen kylään, joka ottaa meidät vastaan kaikkine lehmineen, kissoineen ja kanoineen. Majoittuminen ja isäntäperheisiin tutustumista. Illalla on tiedossa perinneruokien valmistusta ja niistä nauttimista.

 

Tiistai 24.7. - perjantai 27.7.

Matkapäivät 4-7: Kyläelämää, työnäytöksiä ja tutustumista paikalliseen arkeen. Kylästä löytyy kotieläimiä, kasvimaita, puutarhoja, niittyjä, kylänraitteja, ystävällisiä ihmisiä, juhlatunnelmaakin.

Ohjelmaan sisältyy myös retkiä kylän ulkopuolelle: osallistujien kiinnostusten mukaisesti voidaan vierailla esimerkiksi Buranovon Euroviisumummojen luona, udmurttipukujen ja muiden käsitöiden perinnemyymälässä, udmurttijoulupukki Tol Babain residenssissä tai Tshaikovskin kotimuseossa.

Lauantai 28.7.

Maalaiselämä päättyy ja jätämme haikeat  jäähyväiset ystävällisille kyläläisille. Siirrymme Izhevskiin, mistä lennämme joko Moskovaan tai Pietariin. (Lento-aikataulut täsmentyvät keväällä 2018). Matka jatkuu Helsinkiin.

Sunnuntai 29.7.

Saavumme Helsinkiin.

 
 
Maksu- ja peruutusehdot: 

Maksu- ja peruutusehdot: 

Maksuehdot

Vastaanotettuamme matkavarauksen lähetämme laskun varausmaksusta 250 €/henkilö.
Matkavaraus on sitova, kun varausmaksu on suoritettu. Loppumaksu erääntyy n. 60  vrk ennen matkan alkua. Matkalle mahtuu 20 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Matka toteutetaan, kun lähtijöitä on kymmenen.

Peruutusehdot

VenäjänMatkat soveltaa Yleisistä valmismatkaehdoista poikkeavia peruutusehtoja, kun matkustaja peruu matkansa ilman erityistä syytä (Yleiset valmismatkaehdot).

 • Matkavaraus on sitova, kun ennakkomaksu on suoritettu
 • • Matkan voi perua kuluitta viimeistään 31.3.2018
 • • Ennen 30.4.2018 tehdyistä peruutuksista veloitamme toimistokulut 50 euroa
 • 1.-31.5.2018 tehdyistä peruutuksista veloitetaan 30 % matkan kokonaishinnasta
 • 1.-30.6.2018 tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % matkan kokonaishinnasta
 • • Myöhemmin kuin 1.7.2018 tehdyistä peruutuksista peritään 100 % matkan kokonaishinnasta.
 • • Matkustajalla ei ole oikeutta hinnanpalautukseen, mikäli viranomainen evää viisumin.
 • • Mikäli matkanjärjestäjä on toimittanut viisumihakemuksen konsulaattiin ennen kuin matkustaja peruuttaa matkan, peritään viisumimaksu.

Kun matkustaja peruu matkan ylivoimaisen esteen vuoksi (Yleiset valmismatkaehdot 5.1.), soveltaa VenäjänMatkat valmismatkalain kohdan 1.3. mukaista oikeutta periä kohtuullinen korvaus peruutuksesta aiheutuvista toimenpiteistä, joista matkanjärjestäjällä ei ole hinnanpalautusoikeutta (esim. kuljetukset, majoituspalvelut ja muut matkajärjestelyt).

Kehotamme ottamaan matkavakuutuksen, joka sisältää myös peruutusturvavakuutuksen. Kehotamme teitä tarkistamaan myös matkavakuutuksenne kattavuuden.

Muilta osin noudatamme Yleisiä valmismatkaehtoja.   

Matkanjärjestäjä on asettanut valmismatkaliikevakuuden 3789/00/Mj Mv, joka on voimassa kaikilla järjestämillämme matkoilla.

Suomalaisen kuluttajan, jolla on riitatilanne suomalaisen verkkokaupan kanssa, tulee ensisijaisesti ottaa ensin yhteyttä kuluttajaneuvontaan asian selvittämiseksi.

Jos valmismatkasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Riidanratkaisufoorumin on sen sijaan tarkoitus toimia asiointipisteenä, jonka kautta esimerkiksi suomalainen kuluttaja voi tehdä valituksen toisessa jäsenvaltiossa toimivan yrityksen verkkosivun kautta tapahtuvaa ostoa koskevassa asiassa. Riidanratkaisufoorumi löytyy osoitteesta (http://ec.europa.eu/odr

Venäjän matkoja varten tarvitaan passi, joka on voimassa matkan jälkeen 6kk. Matkaa varten tarvitaan viisumi, ja sen hankinta kestää noin 10 vrk. Lähetämme tarkemmat matkakohtaiset ohjeet viisumin hankkimisesta matkakirjeen mukana.

Emme vastaa Venäjän viranomaisten viisuminmyöntämisperusteiden muuttumisesta ja siitä mahdollisesti aiheutuneesta viisumin epäämisestä ja/tai myönnetyn viisumin voimassaoloajan lyhentymisestä/muusta rajoituksesta. Emme vastaa em. syistä asiakkaalle aiheutuneista kuluista.

Pidätämme oikeuden pieniin ohjelma- ja hintamuutoksiin.
 
Vastuullinen matkanjärjestäjä
Suomi-Venäjä-Seuran matkatoimisto VenäjänMatkat
Haapaniemenkatu 7-9 B, PL 194, 00531 Helsinki
Puhelin (09) 693 8613,  
venajanmatkat@venajaseura.com
www.venajanmatkat.com


Venäjälle matkustamiseen tarvitaan viisumi, paitsi määrätyillä laivamatkoilla. Toimitamme turisti- ja vuosiviisumit luotettavasti ja vuosikymmenten ammattitaidolla.

Täältä löydät ohjeita viisuminhankintaan, mutta myös kaikki aluetoimistomme vastaavat mielellään kysymyksiinne.

Palvelujemme käyttäminen ei edellytä Suomi-Venäjä-Seuran jäsenyyttä, vaan ne on tarkoitettu kaikille yhteistyöstä kiinnostuneille. Suomi-Venäjä-Seuran jäsenenä saat matkoistamme alennusta.