Risteily Moskovasta Pietariin

Lähde unohtumattomalle jokiristeilylle valtavalle Volgalle! Matkustamme Tolstoi-yöjunalla Moskovaan, josta alkaa risteily viihtyisällä jokiristeilijällä Pietariin. Kauniin reitin varrella ovat Venäjän ikivanhat kultaisen kehän kaupungit Uglitš ja Jaroslavl, kymmeniä kanavasulkuja, veden alta nouseva kirkontorni, tunnelmallisia luostareita ja Unescon maailmanperintökohde Äänisellä, Kizhin saari. Kuljemme tsaarien reittiä: Moskova-Uglitš-Jaroslavl-Goritsy ja Kirillov-Kiži-Mandrogi-Pietari.

 

Hinta/hlö

Kahden hengen hytissä kannella kaksi 1 240 €
Yhden hengen hytissä kannella kaksi 1 700 €

Kahden hengen hytissä kannella kolme 1 340 €
Yhden hengen hytissä kannella kolme 1 850 €

Kahden hengen hytissä kannella neljä 1 440 €
Yhden hengen hytissä kannella neljä 1 990 €

  • Hintaan sisältyy
  •  
  • - Junamatkat Helsingistä Moskovaan neljän hengen makuuvaunuhytissä (2 ala- ja 2 yläpetiä) sekä Pietarista Helsinkiin Allegrolla 2.lk vaunussa istumapaikoilla
  • - Risteily valitussa hytissä
  • - Ruokailut ja retket matkaohjelman mukaisesti
  • - Laivan viihdeohjelma
  • - Suomalaisen matkanjohtajan palvelut matkan aikana
  •  

Lisämaksusta
- junamatkat 1.lk (2 hlön hytti, alapedit junassai) 200 €/hlö
- junamatkat 1.lk (1 hlön hytti junassa) 380 €
- viisumi 86 €

Suomi-Venäjä-Seuran jäsenalennus 50 €


M/S Andrei Rubljov

Hyvätasoinen Saksassa vuonna 1981 rakennettu ja 2011 kunnostettu nelikantinen jokiristeilijä. Ylimpänä on vielä aurinkokansi.

Laivan pituus on 125 m ja leveys 16,7 m. Matkustajapaikkoja laivalla on 240. Kansia kiertää ulkoilualue lepotuoleineen. Maksullinen WiFi.
Huom! Laivalla ei ole hissiä.

Laivalla on kaksi ravintolaa ja baaria, konferenssisali, matkamuistomyymälä ja ensiapupiste. Kaikki hyttimme ovat maisemaikkunallisia ulkohyttejä, joissa on wc, suihku, jääkaappi ja ilmastointi.

Pidätämme oikeuden pieniin hinta- ja aikataulumuutoksiin. Vaihtelevien maasto-olosuhteiden, ja hissittömyyden vuoksi tämä matka ei sovellu liikuntaesteisille.

Matkaohjelma: 
12.5.lauantai

18.39 Tolstoi-juna Helsingistä Moskovaan lähtee. 


 

13.5.sunnuntai

Saapuminen Moskovaan klo 9.19, aamiainen ja kiertoajelu kaupungilla. Risteily alkaa klo 17.30 siirtyen Moskovan kanavan kautta Volgalle. Illallinen laivalla.

14.5. maanantai 

Uglitš klo 16-18, kävelyretki kremlin alueelle ja Pyhän Dimitrin verikirkko. Aamiainen, lounas ja illallinen nautitaan laivalla.

15.5. tiistai

Laiva saapuu aamulla Jaroslavliin. Kaupunkikiertoajelulla vieraillaan mm. Profeetta Eliaan kirkossa, Kristuksen kirkastumisen luostarissa, kävelykadulla ja torilla. Aamiainen, lounas ja illallinen laivalla.

 

16.5. keskiviikko

Laiva saapuu Šeksnajokea pitkin Goritsyyn. Retki bussilla läheiseen Kirill Valkeajärveläisen luostariin. Aamiainen, lounas ja illallinen laivalla.

 

17.5. torstai

Aamulla saavutaan kauniille Kižin saarelleUnescon maailmanperintökohteeseen Äänisjärvellä. Opastettu kävelyretki saarella. Iltapäivä risteillään Äänisellä kohti Syväriä. Aamiainen, lounas ja illallinen laivalla.

18.5. perjantai

Aamupäivä risteillään Syväriä pitkin Mandrogin perinnekylään, jossa meillä on hieman vapaata aikaa omatoimiseen kiertelyyn. Risteily jatkuu Syvärijoella kohti Laatokkaa ja Nevajokea. Aamiainen, lounas ja illallinen laivalla.

 

19.5. lauantai

Aamiainen laivalla. Laiva saapuu Pietariin klo 9. 
Allegro-juna Suomeen lähtee Pietarista klo 11.30.
Saapuminen Helsinkiin klo 14.57 (Kouvola 13.45, Lahti 14.10).


Venäjälle matkustamiseen tarvitaan viisumi, paitsi määrätyillä laivamatkoilla. Toimitamme turisti- ja vuosiviisumit luotettavasti ja vuosikymmenten ammattitaidolla.

Täältä löydät ohjeita viisuminhankintaan, mutta myös kaikki aluetoimistomme vastaavat mielellään kysymyksiinne.

Palvelujemme käyttäminen ei edellytä Suomi-Venäjä-Seuran jäsenyyttä, vaan ne on tarkoitettu kaikille yhteistyöstä kiinnostuneille. Suomi-Venäjä-Seuran jäsenenä saat matkoistamme alennusta.