Tarjolla olevat matkamme - hyppää kyytiin!

Tältä sivulta löydät myynnissä olevat matkamme.

Kannattaa käydä sivuillamme useamminkin ja tilata uutiskirjeemme venajanmatkat@venajaseura.com!

8.7.2017 - 19.7.2017

Lähde unohtumattomalle laivamatkalle ja koe Venäjän kesä kanssamme! Reitti alkaa Pietarista ja jatkuu seuraavasti: Neva-Laatokka-Syväri-Ääninen-Kizhi-Kuzino-Tsherepovets-Volga-Jaroslavl-Nizhni Novgorod-Pljos-Kostroma-Uglitsh ja Moskova. Täysihoitoristeilyllä voit rentoutua ja nauttia kesälomasta täysin siemauksin! Hinta alkaen 1 495 €/hlö.

21.7.2017 - 31.7.2017

КРУТО! Tällä reissulla ei lorvita: elät arkea Ural-vuoriston liepeillä Udmurtiassa, keskellä Venäjän maaseutua ja touhuat yhdessä kyläläisten kanssa. Matka antaa tuntumaa maaseudun arkeen ja elämyksiä kaikille aisteille: vihertäviä maisemia ja sadonkorjuun rikkaita makuja. Jos etsit seikkailua, tämä matka on juuri sinulle! Hinta 1 090 €/hlö. (Pahoittelemme Kontakt-jäsenlehdessä 1/17 ilmoitettua virheellistä hintaa.)
Super exteme: matka on yhdistettävissä Parman Bolshaja Kotsha -matkan kanssa, hinta 1 780 €).

 

29.7.2017 - 7.8.2017

Extreme! Tällä reissulla ei lorvita: Elät arkea Ural-vuoriston länsilaidalla, keskellä Venäjän maaseutua ja puuhaat yhdessä kyläläisten kanssa. Matka antaa tuntumaa maaseudun arkeen sekä tietysti elämyksiä kaikille aisteille: vihertäviä maisemia ja sadonkorjuun rikkaita makuja. Hinta 1 090 €. (Pahoittelemme Kontakt-jäsenlehdessä 1/17 ilmoitettua virheellistä hintaa.)
Super exteme: matka on yhdistettävissä Udmurtian Sharkan-matkan kanssa, hinta 1 780 €!

6.9.2017 - 11.9.2017

Matka on toistaiseksi loppuunmyyty. Kysy peruutuspaikkoja.
Tutustumme Moskovan matkallamme kirjailija Mihail Bulgakovin tunnetuimman teoksen Saatana saapuu Moskovaan (Master i Margarita) sekä kirjailijan elämän merkittäviin paikkoihin. Vierailemme mm. Bulgakovin viimeisellä leposijalla Novodevitshin hautausmaalla ja käymme MHAT-teatterissa, jolle Bulgakov kirjoitti useita näytelmiä. Teoksen miljööseen ja rakastetun kirjailijan elämään meidät johdattaa asiantuntijaoppaamme, kääntäjä Martti Anhava. Hinta 820 €.

7.9.2017 - 16.9.2017

Ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua Venäjän avaruuskeskukseen ja kosmonauttien jännittävään työhön. Pääsemme seuraamaan avaruuslennon valmistelua sekä aluksen laukaisua avaruuteen! Paikkoja on rajoitetusti - älä missaa tilaisuuttasi, vaan varaa heti! Harvinainen tilaisuus, joka ei välttämättä toistu!
Hinta 2 750 €/hlö/2hh.

21.9.2017 - 24.9.2017

Itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi lähdemme asiantuntijaoppaamme, suurlähettiläs Heikki Talvitien johdolla tutustumaan keisarivallan ajan pääkaupunkiin Pietariin ja Suomen itsenäistymiseen johtaneisiin tapahtumiin ja paikkoihin. Matkan hinta 610 euroa.

20.10.2017 - 23.10.2017

Väriä syksyyn! Sukella kanssamme Pietarin muotimaailmaan ja tule mukaan muutosleikkiin! Halutessasi saat raikkaan uuden "lookin" - vaikkapa parran muotoilun. Saat vinkkejä meikkaukseen, värineuvontaa ja pääset tutustumaan muotisuunnittelijan ateljeehen sekä muotiliikkeisiin. Tervetuloa mukaan - myös miehet! Hinta alk. 430 euroa.


Venäjälle matkustamiseen tarvitaan viisumi, paitsi määrätyillä laivamatkoilla. Toimitamme turisti- ja vuosiviisumit luotettavasti ja vuosikymmenten ammattitaidolla.

Täältä löydät ohjeita viisuminhankintaan, mutta myös kaikki aluetoimistomme vastaavat mielellään kysymyksiinne.

Palvelujemme käyttäminen ei edellytä Suomi-Venäjä-Seuran jäsenyyttä, vaan ne on tarkoitettu kaikille yhteistyöstä kiinnostuneille. Suomi-Venäjä-Seuran jäsenenä saat matkoistamme alennusta.