Tarjolla olevat matkamme - hyppää kyytiin!

Tältä sivulta löydät myynnissä olevat matkamme.

Kannattaa käydä sivuillamme useamminkin ja tilata uutiskirjeemme venajanmatkat@venajaseura.com

 

28.2.2018 - 5.3.2018

Lähde kanssamme hiihtomatkalle Deminoon, joka sijaitsee Rybinskin lähellä Moskovasta pohjoiseen. Deminon hiihtokilpailut järjestetään vuosittain helmi-maaliskuun taitteessa ja se kerää osallistua ympäri maailmaa. Matkallamme voit keskittyä hiihtämiseen, kaikki muu on hoidettu puolestasi! 

 

29.3.2018 - 2.4.2018

Matkamme alkaa Moskovasta, missä tutustumme Gogol-museoon ja vierailemme kirjailijan viimeisellä leposijalla Novodevitshin hautausmaalla. Moskovasta siirrymme Sapsan-luotijunalla Pietariin, jolla on erityinen merkitys Gogolin novelleissa. Kävelyretkillämme tutustumme Gogolin teosten miljööseen sekä kirjailijan elämän merkittäviin paikkoihin. Rakastetun kirjailijan elämänvaiheisiin meidät johdattaa asiantuntijaoppaamme, emeritusprofessori Pekka Pesonen.

 

 

 

8.5.2018 - 13.5.2018

Tutustu tuhatvuotisen Georgian kulttuuriin sekä ruoka- ja viiniperinteisiin! Matkalla sävähdyttävät niin monikerroksinen kaupunkielämä Georgian pääkaupungissa Tbilisissä kuin hedelmä- ja viiniviljelmät vehreällä Kakhetin alueella maan kaakkoisosissa. Illanvietto omintakeisen georgialaisen musiikin ja herkullisen ruoan parissa kruunaa matkamme.

Matkaohjelma päivitetään sivustolle lähipäivinä.

10.5.2018 - 13.5.2018

Suomalaiset pienpanimot ovat valloittaneet Suomen, mutta kuka valloittaisi pietarilaiset pienpanimot? No tietenkin me! Lähde pioneerimatkalle mukaan maistelemaan venäläisiä oluita ja tutustumaan paikallisiin panimoravintoloihin sekä muihin beergeekin "must see"-kohteisiin.

21.7.2018 - 29.7.2018

Udmurttien luona tutustutaan Venäjän maaseudun vilkkaaseen sosiaaliseen elämään. Matkalla nähdään udmurttikulttuuria, eletään isäntäperheiden kanssa arkea puutarha- ja keittiötöineen, herkutellaan perepetsheillä, tabaneilla ja kumyskalla. Reissulla pääsee halutessaan myös tapaamaan Buranovon Euroviisumummoja tai Tol Babain, Udmurtian joulupukin sekä vierailemaan Tshaikovski-museossa Votkynskissa. Hinta 990 €/ hlö.

 

28.7.2018 - 4.8.2018

Lähde kanssamme kiinnostavalle Baltian kiertomatkalle, jolla pääset tutustumaan Venäjän läntisimpään kolkkaan Baltijskiin Kaliningradissa sekä nauttimaan uniikista musiikkijuhlasta Viron Otepäässä. Viikon matkan aikana näemme myös Ristikukkulan Liettuassa, poikkeamme entisessä sotilasvankilassa Liepajassa ja nautimme rauhoittavasta luonnonsuojelualueesta sekä upeista hiekkadyyneistä Kuurinkynnäällä. Älä missaa tätä harvinaista tilaisuutta! Hinta 1 150 euroa/hlö/2hh

 

28.7.2018 - 5.8.2018

Extreme! Tällä reissulla ei lorvita: Elät arkea Ural-vuoriston länsilaidalla, keskellä Venäjän maaseutua ja puuhaat yhdessä kyläläisten kanssa. Matka antaa tuntumaa maaseudun arkeen sekä tietysti elämyksiä kaikille aisteille: vihertäviä maisemia ja sadonkorjuun rikkaita makuja. Hinta 990 €. 

Super exteme: matka on yhdistettävissä Udmurtian matkan kanssa, hinta 1 800 €!


Venäjälle matkustamiseen tarvitaan viisumi, paitsi määrätyillä laivamatkoilla. Toimitamme turisti- ja vuosiviisumit luotettavasti ja vuosikymmenten ammattitaidolla.

Täältä löydät ohjeita viisuminhankintaan, mutta myös kaikki aluetoimistomme vastaavat mielellään kysymyksiinne.

Palvelujemme käyttäminen ei edellytä Suomi-Venäjä-Seuran jäsenyyttä, vaan ne on tarkoitettu kaikille yhteistyöstä kiinnostuneille. Suomi-Venäjä-Seuran jäsenenä saat matkoistamme alennusta.