Maksu- ja peruutusehdot

Musiikkimatka Petroskoihin 29.10.-1.11.2015

Maksuehdot:
Vastaanotettuamme matkavarauksen lähetämme laskun varausmaksusta 150 €/henkilö.
Matkavaraus on sitova, kun varausmaksu on suoritettu. Loppumaksu erääntyy 21 vrk ennen matkan alkua. Mikäli matkan alkuun on vähemmän kuin 21 vrk laskutamme heti koko matkan hinnan.

Peruutusehdot:
VenäjänMatkat soveltaa Yleisistä valmismatkaehdoista poikkeavia peruutusehtoja, kun matkustaja peruu matkansa ilman erityistä syytä (Yleiset valmismatkaehdot 4.1.).
• Matkavaraus on sitova, kun ennakkomaksu on suoritettu
• Matkan voi perua kuluitta viimeistään 7.10. Pidätämme kuitenkin toimituskulut 20 € matkan peruuttamisesta.
• Myöhemmin kuin 8.10. tehdyistä peruutuksista peritään 100 % matkan kokonaishinnasta.
• Matkustajalla ei ole oikeutta hinnanpalautukseen, mikäli viranomainen evää viisumin.
• Mikäli matkanjärjestäjä on toimittanut viisumihakemuksen konsulaattiin ennen kuin matkustaja peruuttaa matkan, peritään viisumimaksu.

Kun matkustaja peruu matkan ylivoimaisen esteen vuoksi (Yleiset valmismatkaehdot 5.1.), soveltaa VenäjänMatkat valmismatkalain kohdan 1.3. mukaista oikeutta periä kohtuullinen korvaus peruutuksesta aiheutuvista toimenpiteistä, joista matkanjärjestäjällä ei ole hinnanpalautusoikeutta (esim. kuljetukset, majoituspalvelut ja muut matkajärjestelyt).
Kehotamme ottamaan matkavakuutuksen, joka sisältää myös peruutusturvavakuutuksen.

Muilta osin noudatamme Yleisiä valmismatkaehtoja.   

Matkanjärjestäjä on asettanut valmismatkaliikevakuuden 3789/00/Mj Mv, joka on voimassa kaikilla järjestämillämme matkoilla.

Venäjän matkoja varten tarvitaan passi, joka on voimassa matkan jälkeen 6kk. Matkaa varten tarvitaan turistiviisumi, ja sen hankinta kestää noin 10 vrk. Lähetämme tarkemmat matkakohtaiset ohjeet viisumin hankkimisesta matkakirjeen mukana.

Matka toteutetaan, mikäli sille ilmoittautuu riittävästi osallistujia. Pidätämme oikeuden pieniin ohjelma- ja hintamuutoksiin.